De stora och lättspelade King OS-järnen har glatt medelgolfare ett tag nu, men det har saknats hybridalternativ för den som ändå velat byta ut de längre järnen. Nu har Cobra Golf löst det problemet.


De nya King OS-hybriderna har en bredare form på det extrastora klubbhuvudet, vilket ger självförtroende över bollen samt hög utgångsvinkel och maximalt motstånd mot vridning. Cobras PWRShell-teknik i träffytan ger en större "sweetzone" för att bibehålla bollhastighet och längd även vid lite mer orena träffar.


För att ytterligare förstärka profilen med förlåtande egenskaper och längd har hybridernas tyngdpunkt placerats lågt och långt bak genom intern volframviktning samt har en TeXtreme-kolfibertopp möjliggort omflyttning av ytterligare åtta gram som kunnat öka utgångsvinkeln och minska spinntalet i olika lägen.

Som Cobra Golfs drivers och fairwayklubbor har King OS-hybriderna även den MyFly8- och Smart Pad-teknik som ger justeringsmöjligheter för att få önskad bollbana och utgångsförhållanden där träffytan är square i uppställningen oavsett loftinställning.

King OS-hybrider finns för höger- och vänsterspelare, kommer till butikerna den 2 juni och finns som 3-4H, 4-5H och 5-6H med loft från 19 till 28 grader. Ett svart Lamkin Crossline-grepp och UST Recoil 460 ES-graftiskaft (X, S, R och L) är standard. Priset är 2499 kronor per klubba.

Länkar