Alla tillverkare låter testa sina nya produkter på touren innan vi konsumenter får ta del av dem. Titleist tar chansen och låter sina nya järnklubbor T100 (sannolikt en uppföljare till AP2) samt 620 MB och 620 CB göra sin tourdebut i veckans US Open på Pebble Beach.

De tre nya modellerna följer på lanseringen av TS2- och TS3-hybriderna samt utility-järnen U-500 och U-510 på Memorial Tournament.

Titleist menar att validering av produkternas prestanda på världens professionella tourer är ett viktigt steg i utvecklingsprocessen av högpresterande golfutrustning. Baserat på feedback och spelartester kan man sedan arbeta vidare för att fortsätta vara den mest spelade järnklubban på PGA Touren – En titel som Titleist innehaft de senaste fem åren och 14 av de senaste 15 säsongerna.

Titleists representanter på touren samt ingenjörer från utvecklingsavdelningen kommer att vara på plats på Pebble Beach och hjälpa spelarna att finjustera specifikationerna på de tre olika modellerna samt samla in ytterligare feedback från spelarna.

Länkar