På temat "Geared For More" leverar Adidas en höst/vinterkollektion bestående bland annat av Climaheat-plagg. Här har tekniken inspirerats av isbjörnspäls och kan hålla dig varm utan att det blir klumpigt – nog så viktigt för att kunna svinga fritt även när du behöver klä på dig mer än bara en pikétröja.

Dustin Johnson, Justin Rose och Sergio Garcia var några av de spelare som redan under busvädret i Open Championship kunde få glädje av Climaheat-jackan Prime-Fill. Den här höst/vinterjackan har värmeförseglade fickor med Primaloft-isolering som gör att den både håller dig varm och är mycket lätt och för ut fukt, utan att begränsa din sving.

När regnet faller kan Adidas hjälpa dig med både Climaproof- och Gore-Tex-pagg samt Climastorm-kläder som blandar tradition och innovation för maximal prestanda även när det är som mest blött. Gore-Tex har ett dubbelskikt som skyddar samt Paclite, med stretch och heltejpade sömmar. Du får också en livstidsgaranti på att jackan är vattentät.

Även tjejer kan hitta mycket matnyttigt i Adidas höst/vinterkollektion där innovativ teknik finns i allt från undertröjor och golftröjor till överdragströjor och jackor. Climawarm-plagg fodrade med mjuk fleece ger maximal komfort utan att begränsa din sving – perfekt när det blir kyligt!

Trots att det fortfarande är varma dagar och ljumma kvällar kan du ladda upp för hösten med Adidas golfplagg i höst/vinterkollektionen så att du är redo när Moder Natur bjuder på regn och rusk.

Länkar