Många visste att Stewart Golf tillverkar sina vagnar i England och Cajsa Lundqvist hade tur med lotten när vi drog vinnaren. Vi gratulerar Cajsa och tar kontakt för att få en leveransadress så att Cajsa kan rulla bagen bättre än någonsin 2017.

Ni som inte vann, men ändå vill uppgradera till den stabila och robusta Stewart Golf R1-S Push kan fråga efter den i er shop eller beställa direkt på Stewartgolf.se.

Stewart R1-S Push har kallats för världens bästa golfvagn och allt fler har upptäckt denna stabila och robusta golfvagn med estetiskt tilltalande form och färg. Så många att Stewart Golf nu öppnat en helt ny fabriksanläggning.

När Kittad testade den här vagnen var det svårt att hitta något negativt att säga om den och Stewart Golf firar nu öppnandet av en ny fabrik genom att lotta ut en splitt ny R1-S Push med ett värde på 2 795 kronor.

Smidig och enkel
Stewart Golfs R1-S Push levereras färdigmonterad i en kartong med tydliga instruktioner. Snurra loss spärren för handtaget och fäll ut det. Fäll ut spärren för resten av mekanismen och fäll upp vagnen. Färdigt. Smidigt och enkelt – och en konstruktion som känns mycket stabil och håller länge även för den som spelar väldigt många golfrundor.

Väl uppfälld är det bara att lägga bagen på de rejält gummiförsedda och automatiskt justerande hållarna och dra de tjocka silikonspännbanden runt den, lossa fotbromsen och rulla iväg. Vagnen rullar mycket lätt och är väldigt stabil även när man som jag roar sig med att släppa iväg den nedför backar på golfbanan. Den är dessutom trevlig att se på – inte helt oviktigt för många.

När du spelat klart och ska packa ihop grejerna kommer så finessen med R1-S som verkligen gör att den höjer sig över mängden. Genom att lyfta av bagen och vika ihop den i omvänd procedur som när du fällde upp den blir den väldigt liten – om än fortfarande sådär lådformad som många andra vagnar. Men med några enkla handgrepp kan du lyfta av hjulen – både bakhjulen och hela framhjulsmontaget. Den blir då så liten att den får plats till och med i en Porsches bagageutrymme!

Vagnen finns i femton olika färgkombinationer – med en svart eller vit ram och olika färger på hjul och handtagsspärren. Du får med en paraplyhållare som standard och i handtaget finns drickahållare, bollhållare, markeringsknapp och några förvaringsfack som kompletterar den här klockrena produkten.

Du kan köpa nya Stewart R1-S Push i välsorterade shopar, där du också kan få se den smidiga upp- och ihopfällningen samt botanisera bland de olika färgerna. Med den höga kvaliteten är den också mycket prisvärd, för bara 2795 kronor får du en riktigt bra och smidig golfvagn som du kan ha i många år framöver. Det finns också flera tillbehör du kan botanisera bland på Stewart Golfs hemsida.

Ny fabrik
Stewart Golf föddes redan på 1990-talet då man utvecklade en avancerad golfbag, men vände sedan blickarna mot elvagnar och släppte den fjärrstyrda X1 Remote 2003.Arvet från den elvagnen lever kvar än idag i den mycket avancerade X9 Follow, en elvagn som automatiskt följer dig  runt golfbanan.

Sedan dess har företaget vuxit stadigt och eftersom Stewart Golfs vagnar är hantverk har man behövt expandera verksamheten flera gånger, och nyligen investerade man en miljon pund i en ny fabrikslokal i Gloucestershire i England.

Just att vagnarna tillverkas i England är en viktig poäng för företaget, och Mark Stewart, som leder företaget idag, menar att: “De nya lokalerna hjälper oss att ta nästa steg för Stewart Golf. Kvaliteten, läget och känslan i vårt nya hem passar perfekt för den vision vi har för bolagets framtid.”

Mark berättar också att den hantverksmässiga kvaliteten är viktig för företaget och att de hela tiden kommer på nya förbättringar som införs efter hand.

"Kuggstångsväxeln i uppfällningsmekanismen på R1-S Push är nyckeln till kvaliteten. Den gör att vi kunnat ha en innesluten mekanik som ger exakt precision och mycket lång livslängd", berättar Mark. "Vi har också fått många lovord för estetiken, och på allmän begäran erbjuder vi också flera olika färger".

Mer på gång
Utöver företagets högkvalitativa trehjuling och den makalöst imponerande och högteknologiska X9 Follow arbetar man också löpande på nya idéer. Idésprutorna i bolaget kommer hela tiden på nya saker, både som förbättringar av de befintliga produkterna och helt nya produkter. Det är ingen som vet vilket nästa steg blir, men man vill inte bara göra en efterapning av någon annan produkt utan i stället lansera något nytt, kanske en produkt i glappet mellan R1-S Push och X9 Follow.

Stewart Golf distribueras i Sverige av Easygreen, som också för varumärken som Clicgear, Tempercraft, Puttout, med flera

 

Bildmaterial från Stewart Golf och Freepik, www.freepik.com

Länkar