Feedback Golf är ett paket med ett stativ, en hållare för din iPhone, en app samt en liten dosa som "lyssnar" på dina instruktioner. När du filmat svingen kan du antingen analysera den på egen hand eller skicka den till din instruktör för att få hjälp.

I Feedback Golf-paketet får du även ett års medlemskap i deras "Clubhouse" där du kan få ytterligare hjälp och stöd med din sving. Självklart kan du också skryta med din fina sving genom att dela dina videoklipp på Facebook, Twitter eller via e-post.

För dig som gillar att filma svingen och använda video för svinganalys är det här inte så dumt, främst för att du slipper sitta och redigera en lång film till enskilda svingar. Enkla ritverktyg gör att du också kan dra linjer och cirklar och se hur mycket du rör dig åt olika håll samt var klubban är i olika lägen.

Enligt informationen i presspaketet så ska det också snart vara möjligt att ha direktkontakt med sin instruktör om han också har skaffat Feedback Golf – och då kan du få en lektion av din egen instruktör även när du är på resande fot.

Det är oklart om någon kommer att sälja det i Sverige, men i värsta fall går det inte på mer än 80 dollar plus frakt, tull och moms – vilket inte är mycket orda om ifall det till äventyrs skalar av ett eller två slag på din score.

Länkar