I samband med Abu Dhabi HSBC Golf Championship fick de fyra golfstjärnorna Jordan Spieth, Rory McIlroy, Henrik Stenson och Rickie Fowler göra en utmaning där de skulle köra GolfBoard och spela ett hål så snabbt som möjligt. Att USA vann kanske inte så intressant, men det är en kul grej att de fyra killarnas sammanlagda världsranking är 15. Det allra coolaste är naturligtvis just GolfBoarden.

Det här är en fyrhjulsdriven bräda med litiumbatterier och trådlös handkontroll som ger dig en skön surfing-känsla när du susar fram längs fairway. Med en "spring deck" ger den också dämpning som gör åkningen mjuk och behaglig. Idén är att skava mindre på banan än golfbilar, ge en aningen bättre fysisk upplevelse än att sitta i en golfbil och att det ska gå snabbare att spela än när man går. Det gick också snabbt för proffsen. De spelade klart ett hål på under två minuter!

Som en promotion ger nu Abu Dhabi Sports Council dig chansen att vinna en GolfBoard, dessutom signerad av Jordan, Rory, Henrik och Rickie. Allt du behöver göra är att dela deras Rider Cup Desert Challenge-video (visas ovan) via Abu Dhabi HSBC Golf Championships Facebook-sida och Twitter-konto @adgolfchamps.

Läs också vår tidigare artikel om Golfboard och vår artikel om den australiensiska varianten Golf Skate Caddy.

Länkar