Srixon Golf går från klarhet till klarhet i de flesta kategorier och meddelade nyligen att deras utmärkta golfboll Z-Star (och Z-Star XV) uppnått hela 600 toursegrar sedan 2008. I detta ingår bland annat Shane Lowrys seger i Abu Dhabi nyligen och trippelsegern när JB Holmes, Ryan Fox och Miguel Angel Jimenez gjorde rent hus på PGA-touren, Europatouren och Seniortouren samma helg.

Z Star och Z Star XV lanserades nyligen i en uppdaterad version och finns både som vit och Tour Yellow samt har försetts med en helt ny FastLayer-kärna med progressivt fastare egenskaper för maximala prestanda. Utöver bollarna har Srixon också lanserat Z Forged nyligen och har ett brett sortiment med utmärkta klubbor för alla nivåer av spelare.

Inför US Masters vill Srixon nu ge dig chansen att vinna en limited edition tourbag likadan som den deras kontrakterade spelare har på Augusta National. Allt du behöver göra är att gilla Srixon Europe på Facebook, Instagram eller Twitter, och dela det här inlägget med en gissning av vilken Srixon-spelare som placerar sig bäst i US Masters.

Lycka till!

Länkar