Inför varje större tävling gör Cobra en limited edition-bag som deras spelare Rickie Fowler och Bryson DeChambeau använder. Bagarna tas fram i samarbete med Vessel som tillverkar premiumbagar med känsla för detaljer, som fantastiska brodyrer och särskilda grepp till dragkedjorna.

Bagen som spelarna har i årets US Open på Pebble Beach den här veckan är inspirerad av den amerikanska flaggan. Det går igen i färgerna, här finns stjärnor i stort och smått och en brodyr: ”We the people”, vilket är inledningen på den amerikanska konstitutionen.

Bagarna tillverkas i en väldigt begränsad upplaga och bara 20 stycken kommer till Norden där de säljs av utvalda Cobra-handlare. Du kan dock få chansen att vinna en via Kittad.se genom att vara med på Cobras tips:

Vilken av Cobra-spelarna – Rickie Fowler eller Bryson DeChambeau –du tror kommer att placera sig bäst i US Open. Tippa också spelarens slutplacering och slutscore (i förhållande till par). Gå in på den här länken och lämna ditt tips. Senast klockan 13 på torsdag, 13 juni, måste du ha lämnat ditt svar.

Länkar