Det klassiska märket PUMA bärs av bland andra Jonas Blixt, Jesper Parnevik, Lexi Thompson, Ian Poulter, Rickie Fowler med flera. Och nu har hela din familj chansen att iallafall se lika proffsiga ut på golfbanan i sommar. En piké med ett par matchande skor av bästa kvalitet är det som står på spel. Läs mer om den cool Biofusion-skon här.

Så här tävlar du!
Allt du behöver göra är att gilla Cobra och Puma på Facebook och sedan skicka in ditt tävlingsbidrag nedan.

Gilla Cobra Golf på Facebook
Gilla PUMA Golf på Facebook

När du har gjort det skickar du bara in ditt namn och en kort motivering till varför just din familj ska vinna PUMAs midsommar-kit via formuläret nedan. Det är allt!

Lycka till! 
Psst, ett bra sätt att öka vinstchanserna är att tipsa andra familjemedlemmar om tävlingen.

Tävlingsvillkor
Tävlingen pågår fram till och med den 30/6. Det vinnande bidraget utses av en jury bestående av representanter från PUMA Golf och från Kittad.Tävlingen är öppen för alla förutom personer med uppdrag för Cobra, PUMA eller Kittad och dess anhöriga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset går inte att byta mot någon annan produkt eller kontanter. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Kittad och Cobra och PUMA får skicka nyhetsbrev till den e-postadress som används vid tävlingen.

Länkar