Svara på två enkla frågor på tävlingssidan på Facebook och var med och tävla om unika produkter från Wilson. Tre personer vinner fina priser! Första priset är den nya FT Tour TC-wedgen och ett dussin rosa (!) tour-bollar. Andrapris en wedge och den tredje vinnaren får ett dussin vita FT-tour-bollar.

Det finns endast två dussin av den rosa FG Tour-bollen i Sverige så med den kan vi nästan garantera att du kommer att vara ensam om!

Till tävlingen

Om FG Tour TC wedge
FG Tour Wedgen har Wilsons så kallade Traction Control-teknik vilket ska ge spinförbättrande funktioner för alla typer av slag. Skårorna är speciellt frästa för konsekvens och öka spinn på hela slag. Dessutom har klubban laseretsade linjer mellan skårorna för att enklare sätta spinn vid icke fulla slag. Butikspris: cirka 1 200 kronor.

Om FG Tour-bollen
Enligt Wilson är FG-bollen den boll med urethane-skal som har den mjukaste känsla på hela marknaden. Trots detta är levererar bollen samma längd, spinn och hållbarhet som andra urethane-bollar. Butikspris: cirka 500 kronor/dussin.

Tävlingsvillkor
Genom att delta i tävlingen godkänner du att Kittad och Wilson får skicka nyhetsbrev till den adressen du använder för tävlingen. Du kan givetvis när som helst begära att avsluta denna prenumeration. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är öppen för samtliga förutom personer som jobbar för Kittad.se eller Wilson eller deras anhöriga. Tävlingen avslutas den 4/7.

 

Länkar