Efter en inledande 60-runda – med koppsnurr på hål 18 – släppte Phil Mickelson aldrig gasen och kom till slut in på 28 under par, fyra slag före Brandt Snedeker som nu blev tvåa för andra veckan i rad.

Segern framför de dryga halvmiljonen åskådarna i Waste Management Phoenix Open var Mickelsons 41:a seger, efter en tid lite i skymundan: "När man inte vunnit på ett tag så börjar man vilja det mer och det sätter ännu större press på en."

Mickelson lovordade den nya driver han lade i bagen, Callaways RAZR Fit Xtreme: "När jag fick den här drivern i tisdags förändrade det hela mitt spel. Jag slog fantastiska drivar hela veckan. Det var så enkelt att slå den och den var så rak – inte ens missarna var dåliga."

Callaway blev naturligtvis nöjda med en seger för sin nya driver och den stora uppmärksamhet den fått efter Mickelsons många komplimanger om den. Och då har ingen ändå nämnt uDesign, möjligheten att välja färg på toppen och hästskon, vilket är en av de fräckaste detaljerna för oss vanliga dödliga.

Det här hade Mickelson i sin bag:
DRIVER: Callaway RAZR Fit Xtreme, 9.5°, Mitsubishi Rayon Fubuki K 059 70X prototype, 45"
FAIRWAYKLUBBOR: TaylorMade RBZ, 15°, Mitsubishi Rayon Fubuki K 80X prototype, Titleist 980F, 17°, Graphite Design PM902x
JÄRNKLUBBOR: Callaway RAZR X MB (4–PW)
WEDGAR: Callaway JAWS (52°, 60°, 64°)
PUTTER: Odyssey Black Series Tour Design #9
BOLL: Callaway HEX Black Tour

Länkar