Ett år efter att ha tvingats bryta på grund av skada dominerade Tiger Woods WGC Cadillac Championship och bara två betydelselösa avslutande bogeys på hål 16 och 18 fick utklassningen att komma av sig en aning.

Anmärkningsvärt är att Nike fortfarande inte lyckats få honom att byta till den nya drivern, men till veckans tävling hade han iallafall lagt en Nike VR_S Covert-träfemma i bagen som ersättning för en flera generationer gammal SasQuatch 2.

Tiger säger själv att, "den nya träfemman går lite längre, och därför blir glappet ned till järntrean lite större. Men eftersom jag också slår den högre så kan jag skicka upp den och ta av lite längd. Det är trevligt."

Steve Stricker blev tvåa, och lär inte vara helt nöjd med att han i onsdags hjälpte Woods med sin uppställning över puttern, vilket gjorde att Tiger satte personbästa med bara 100 puttar på 72 hål. "Tack för puttningslektionen Steve", sa Woods efteråt, men behåller sannolikt hela prischecken på 1,5 miljoner dollar.

I Tiger Woods vinnarbag på Doral:
DRIVER: Nike VR Tour 8,5°, Graphite Design Tour AD DI 6 X
FAIRWAYKLUBBOR: Nike VR Pro Limited Edition 15°, Mitsubishi Diamana Blue Board 103 X. Nike VR_S Covert 19°, Mitsubishi Diamana Blue Board 103 X
JÄRNKLUBBOR: Nike VR Pro Blade 3-PW, True Temper Dynamic Gold X100
WEDGAR: Nike VR Pro 56° och 60°, True Temper Dynamic Gold S400
PUTTER: Nike Method 001
BOLL: Nike ONE Tour D

Länkar