Det är inte alltid lätt att klä sig tillräckligt varmt för vintergolfen - särskilt fötterna kan vara svåra att hålla varma ordentligt i ett par golfskor. Digitsole Warm Series är den perfekta lösningen.

I Digitsoles värmesulor är allt inbyggt och trådlöst så du slipper batteripack som ska fästas på lämpligt ställe och kablar som klämmer. Använd din värmesula när du vill och bestäm själv hur varm den ska vara.

När du väl fått upp värmen i kroppen kan du välja att dra ner tempen i sulan för att sedan öka värmen när du står stilla eller vilar. Sulan har även en inbyggd termostat som sparar batteri. Skulle telefonens batteri ta slut så finns senaste inställningen du gjorde i appen kvar.

Genom Digitsoles app reglerar du inte bara värmen exakt, utan kan även hålla koll på antalet steg och var du rört dig. Genom att lägga in din profil i appen räknar Digitsole ut din kaloriförbrukning under din aktivitet. Appen som är utrustad med Bluetooth Smart uppdateras ständigt med nya funktioner och fungerar på iOS och Android.

Nackdelen är som oftast priset. Fyra femhundringar får du hala fram för ett par Digitsole Warm Series.

(Text delvis från Kittad för Jakt, Ulrika Karlsson-Arne).

Länkar