Callaway meddelar att de nu signat Tom Watson till sitt team av kontrakterade spelare. Watson anses av många vara en av de bästa spelarna genom tiderna och kommer att ha Callaway-klubbor, Callaway-boll och en Odyssey-Putter i bagen när han tävlar på seniortouren, Europatouren och vid sitt sista besök som tävlande på Augusta National i april.

Under sin långa och framgångsrika karriär har Tom Watson vunnit åtta Major-titlar, varav fem i Open Championship – vilket borde ha varit nio respektive sex om inte "the most unpopular player to win a Major" Stewart Cink norpat titeln på Turnberry 2009.

Till Major-titlarna kan Watson också lägga 39 PGA-toursegrarna, massor av utmärkelser, tvåfaldig kapten i Ryder Cup samt några av golfens största ögonblick, som när han chippade i på näst sista hålet i 1982 års US Open på Pebble Beach och 1977duellerade med Nicklaus i oförglömliga "Duel in the Sun", även det på Turnberry.

Callaway tycks samla på gamla mästare och i sitt stall har man redan Arnold Palmer, Gary Player och Annika Sörenstam samt massor av aktiva spelare. Callaway har också rönt stora framgångar, särskilt på Europatouren, där man var mest vinstrika märke i nästan alla kategorier.

Länkar