Att Chrome Soft är en jäkla bra boll är vi många som upptäckt. Mjuk och skön, bra längd och härligt nyp för den som vill slå med lite spinn både på inspel och i närspelet. I den nya modellen används grafen för att ge den mjuka och snabba dubbelkärnan ännu bättre egenskaper.

Truvis-designen, det "fotbollsliknande" mönstret är också enormt populärt – så populärt att det ryktas om att det nu går bollmaskiner som pumpar ut såna dagligen medan Callaway själva nästan motvilligt började göra dem på en maskin som gjorde såna bara en dag i veckan. En liten missbedömning där ... :) Faktum är att Truvis-bollen i sig skulle vara en av de största bollmärkena även utan alla andra Chrome Soft som säljs.

Idén med Truvis är inte bara att se fräckt ut. Idén är tvärtom att du ska se bollen bättre i luften. Och även på marken där tanken är att du ska få bättre fokus med designen.

Nu kommer Callaways Chrome Soft med Truvis-design i form av USA:s "stars and stripes" och Europas stjärnor på blå botten. Snyggt och coolt – särskilt för dig som haft turen att få biljetter till Ryder Cup och vill börja ladda på hemmaplan.

Du kan köpa Callaways Truvis i USA- eller EU-variant i shopen eller online från och med måndag. 429 kronor per dussin går de på och rimligtvis lär det vara bra drag efter dem så vänta inte för länge.

Länkar