Kristoffer Broberg, allmänt kallad Kotte och väl känd för en träningsdos i Vijay Singh-klass, gör nu sällskap med kompisen Alex Norén och blir Callaway- och Odyssey-spelare.

Förra året blev ett succéår för 26-årige Haninge-spelaren Kotte, som från att ha varit ett träningsfenomen med en seger på ECCO-touren som största merit, helt plötsligt slog igenom stort och började vinna, vinna och vinna.

Med två segrar på Nordea Tour och fyra segrar på Challenge-tour spelade han in över tre miljoner kronor och blev tvåa på Challengetourens order of merit – på bara sju tävlingar!

Enligt reglerna är den som vinner tre gånger på Challengetouren också direktkvalificerad för Europatouren och efter några tafatta försök blev Kotte tvåa i Alfred Dunhill Championship i Sydafrika strax innan jul.Den tävlingen ingick i 2013 års Europatoursäsong, där han nu är fyra på Race to Dubai-rankingen.

I Kottes bag
Driver: RAZR Fit Xtreme 8,5°
Fairway: RAZR Fit Xtreme 13,5°
Hybrid : X Hot 18°
Järnklubbor: X Forged (2013)
Wedgar : X Forged
Putter: Odyssey #1 Versa Putter
Boll: Hex Black Tour

Kotte kommer också att ha Callaways kläder från vår/sommar-kollektionen med mer skandinaviskt och ungdomligt snitt än tidigare Callaway-kläder.

Länkar