Förra året användes putters med White Hot-inserten av spelare som vann 30 titlar på de olika tourerna i världen. Med den framgången i ryggen har Odyssey nu använt en laserfräsningsprocess för att förbättra inserten. Den ska nu ha mer konsekvent ljud, känsla och prestanda över hela träffytan.

Formerna på inserten är också nu bättre matchad på huvudformen på de tolv olika puttermodellerna som ingår i serien. Alla putters i White Hot Pro-serien har en tuff Gun Metal PVD-finish som förhindrar reflexer.

De tour-inspirerade huvudformerna är #1, #7, #5, #2 (centerskaftad), #9, 2-Ball, D.A.R.T. och Rossie. Dessutom kommer nya huvudmodeller 2013, bland annat en mallet med stort motstånd mot vridning och ett nytt system för sikthjälpmedel, en så kallad V-Line, samt en mindre version av D.A.R.T.-modellen, D.A.R.T. Mini.

De två D.A.R.T.-modellerna och den bästsäljande 2-Ball-modellen har dessutom försetts med justerbarhet genom utbytbara vikter som kan ändra huvudets vikt från 350 till 360 eller 370 gram. Vikterna och skruvnyckeln finns i White Hot Pro-headcovern för de här modellerna.

White Hot Pro putters feature a Gun Metal PVD finish that creates an industrial, non-glare look that is preferred by many golfers

White Hot Pro kommer till golfshoparna den 1 mars och priserna blir 1 395 kronor för standardmodellerna, 1 895 kronor för Progressive-modellerna och 1 995 kronor för mag-, bröst- och hakputters.

Länkar